Kyckling i sojasås med ris och picklad gurkaKyckling i sojasås med ris och picklad gurkaKyckling i sojasås med ris och picklad gurkaCook Time: Yield: 4Ingredients:rissockervitvinsvinägergurkakycklingbröstsmörfärsk ingefärajapansk sojasockerröd chilimajsstärkelseInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Blanda samman socker och vinäger. Strimla gurkan, blanda med vinägern.
  3. Strimla och stek kycklingen i smör.
  4. Vispa samman skalad och fint riven ingefära, soja, socker, hackad chili och maizena och häll i pannan över kycklingen.
  5. Servera.
Kyckling i sojasås med ris och picklad gurka
recipe
City Gross
35 min

Kyckling i sojasås med ris och picklad gurka

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 dl socker
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 st gurka
  • 600 g kycklingbröst
  • smör
  • 20 g färsk ingefära
  • 1 dl japansk soja
  • 3 msk socker
  • 0.5 st röd chili
  • 0.5 msk majsstärkelse

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Blanda samman socker och vinäger. Strimla gurkan, blanda med vinägern.
  3. Strimla och stek kycklingen i smör.
  4. Vispa samman skalad och fint riven ingefära, soja, socker, hackad chili och maizena och häll i pannan över kycklingen.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Sockret i den här rätten gör kycklingen karamelliserad och sådär härligt klistrig. Om du inte vill ha så mycket socker i din mat kan du halvera mängden.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem