Kyckling med ädelostsås & spenatsalladKyckling med ädelostsås & spenatsalladKyckling med ädelostsås & spenatsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:kycklinglårfilétorkad timjantorkad dragonbalsamvinägerolivoljasaltsvartpepparrisyoghurtädelostsaltsvartpepparspenatpäronvitvinsvinägerrapsoljasaltsvartpepparInstructions:
  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Lägg kycklingen i en påse och smaksätt den med timjan, dragon, balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Lägg i en ugnsfast form och laga i ugn ca 30-35 min.
  3. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  4. Rör samman såsen.
  5. Blanda spenat med skivat päron, vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera.
Kyckling med ädelostsås & spenatsallad
recipe
City Gross
35 min

Kyckling med ädelostsås & spenatsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 900 g kycklinglårfilé
  • 2 tsk torkad timjan
  • 2 tsk torkad dragon
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 dl ris

Sås

  • 2.5 dl yoghurt
  • 100 g ädelost
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g spenat
  • 1 st päron
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk rapsolja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Lägg kycklingen i en påse och smaksätt den med timjan, dragon, balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Lägg i en ugnsfast form och laga i ugn ca 30-35 min.
  3. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  4. Rör samman såsen.
  5. Blanda spenat med skivat päron, vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem