Kyckling med pestognocchiKyckling med pestognocchiKyckling med pestognocchiCook Time: Yield: 4Ingredients:japansk sojaolivoljapaprikapulverhonungvitlökkycklingfilérapsoljapotatisgnocchipestococktailtomaterInstructions:
  1. Blanda ihop soja, olivolja, paprikapulver, honung och riven vitlök. Lägg kycklingen i en påse och häll på marinaden och massera in den i kycklingen.
  2. Grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt och fått fin färg.
  3. Värm olja i en panna och stek gnocchin tills den mjuknat och fått färg, ca 5 minuter. Blanda ner peston och låt den bli varm.
  4. Servera kycklingen med pestognocchi och tomat.
Kyckling med pestognocchi
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Kyckling med pestognocchi

8-10

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 msk japansk soja
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 msk paprikapulver
  • 1 tsk honung
  • 1 klyfta vitlök
  • 600 g kycklingfilé
  • 2 tsk rapsolja
  • 500 g potatisgnocchi
  • 2 msk pesto
  • 250 g cocktailtomater

Gör så här

  1. Blanda ihop soja, olivolja, paprikapulver, honung och riven vitlök. Lägg kycklingen i en påse och häll på marinaden och massera in den i kycklingen.
  2. Grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt och fått fin färg.
  3. Värm olja i en panna och stek gnocchin tills den mjuknat och fått färg, ca 5 minuter. Blanda ner peston och låt den bli varm.
  4. Servera kycklingen med pestognocchi och tomat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Låt gärna kycklingen ligga i marinaden minst 20 minuter, men gärna över natten.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem