Kyckling och chorizo i långpannaKyckling och chorizo i långpannaKyckling och chorizo i långpannaCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrödlökvitlöktorkad rosmarinrapsoljasaltsvartpepparbroccolikycklingfiléchorizosalamiInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Halvera potatis och klyfta lök. Lägg tillsammans med oskalade vitlöksklyftor och rosmarin i en panna med bakplåtspapper.
  3. Blanda med olja, salt och peppar, täck med aluminiumfolie och sätt in i ugn ca 20 minuter.
  4. Skär broccolin i buketter.
  5. Salta och peppra kycklingen. Lägg i pannan med potatis och sätt in i ugn utan folie ytterligare ca 25 minuter.
  6. Skär salamin i bitar och lägg in i pannan i ugnen när det återstår ca 10 minuter av tillagningstiden.
Kyckling och chorizo i långpanna
recipe
ViktVäktarna
45 min

Kyckling och chorizo i långpanna

4-10

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 1 st rödlök
  • 4 klyftor vitlök
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 2 tsk rapsolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 st broccoli
  • 600 g kycklingfilé
  • 0.5 förp chorizosalami

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Halvera potatis och klyfta lök. Lägg tillsammans med oskalade vitlöksklyftor och rosmarin i en panna med bakplåtspapper.
  3. Blanda med olja, salt och peppar, täck med aluminiumfolie och sätt in i ugn ca 20 minuter.
  4. Skär broccolin i buketter.
  5. Salta och peppra kycklingen. Lägg i pannan med potatis och sätt in i ugn utan folie ytterligare ca 25 minuter.
  6. Skär salamin i bitar och lägg in i pannan i ugnen när det återstår ca 10 minuter av tillagningstiden.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem