Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Kycklingburgare med aioli, picklad rödlök och rotsakspommesKycklingburgare med aioli, picklad rödlök och rotsakspommesKycklingburgare med aioli, picklad rödlök och rotsakspommesCook Time: Yield: 4Ingredients:morötterpalsternackarotsellerioljasaltrödlöksockervitvinsvinägergrönkålgranatäpplerucolakycklingfärsäggströbrödsaltpepparbaconciabattabrödfärdig aioliInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela rotsakerna på längden, skär sen i ”pinnar”. Lägg på en plåt och blanda med olja, salta och laga i ugn ca 25 min.
  3. Skala och strimla lök, blanda med socker och vinäger. Låt stå och dra tills det är dags att äta.
  4. Hacka grönkålen fint. Ta fram kärnorna ur granatäpplet. Lägg i olika skålar, lägg även rucolan i en skål.
  5. Rör samman färs med ägg, ströbröd, salt och peppar. Forma och stek burgare. Stek baconskivor.
  6. Värm bröden enligt anvisningarna på paketet.
  7. Bygg burgare och servera med pommes och aioli.
Kycklingburgare med aioli, picklad rödlök och rotsakspommes
recipe
60 min

Kycklingburgare med aioli, picklad rödlök och rotsakspommes

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g morötter
  • 300 g palsternacka
  • 200 g rotselleri
  • olja
  • salt
  • 2 st rödlök
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 100 g grönkål
  • 1 st granatäpple
  • 70 g rucola
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 st ägg
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 140 g bacon
  • 4 st ciabattabröd
  • 1 pkt färdig aioli

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela rotsakerna på längden, skär sen i ”pinnar”. Lägg på en plåt och blanda med olja, salta och laga i ugn ca 25 min.
  3. Skala och strimla lök, blanda med socker och vinäger. Låt stå och dra tills det är dags att äta.
  4. Hacka grönkålen fint. Ta fram kärnorna ur granatäpplet. Lägg i olika skålar, lägg även rucolan i en skål.
  5. Rör samman färs med ägg, ströbröd, salt och peppar. Forma och stek burgare. Stek baconskivor.
  6. Värm bröden enligt anvisningarna på paketet.
  7. Bygg burgare och servera med pommes och aioli.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem