Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kycklinggryta med ädelostKycklinggryta med ädelostKycklinggryta med ädelostCook Time: Yield: 4Ingredients:riskycklingfiléerArla® Svenskt SmörKelda® mellangräddekonc kycklingfondrosépepparsvartpepparmatlagningsvin röttkinesisk sojaKvibille® ädelrosmarinInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisning på paketet.
  2. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna.
  3. Tillsätt grädde, fond, kryddor,portvin (eller saft) och soja.
  4. Låt koka under lock ca 10 min. Smula ner osten mot slutet. Strö över rosmarin.
Kycklinggryta med ädelost
recipe
35 min

Kycklinggryta med ädelost

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g ris
  • 500 g kycklingfiléer
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2.5 dl Kelda® mellangrädde
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 1 tsk rosépeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk matlagningsvin rött
  • 1.5 tsk kinesisk soja
  • 140 g Kvibille® ädel
  • rosmarin

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på paketet.
  2. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna.
  3. Tillsätt grädde, fond, kryddor,portvin (eller saft) och soja.
  4. Låt koka under lock ca 10 min. Smula ner osten mot slutet. Strö över rosmarin.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Servera med bulgur eller ris.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem