Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kycklingklubba med kryddsmör & krispig couscoussalladKycklingklubba med kryddsmör & krispig couscoussalladKycklingklubba med kryddsmör & krispig couscoussalladCook Time: Yield: 4Ingredients:smörrosmarintimjansaltsvartpepparjapansk sojakycklingklubborcouscousrädisorrödlöktomaterromansalladInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Mosa samman smöret med rosmarin, timjan, salt, peppar och soja med hjälp av en gaffel.
  3. Lyft försiktigt i skinnet på kycklingen. Lägg en klick av kryddsmöret under skinnet på varje kycklingklubba. Spara lite att gnida in skinnet med.
  4. Laga kycklingen i ugn i ca 35 min.
  5. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet.
  6. Slanta rädisorna, skala och strimla löken, skiva tomaterna och strimla salladen. Blanda allt i en skål.
  7. Om du vill rör du ihop salladen med couscousen, annars serverar du dem var och en för sig.
  8. Servera.
Kycklingklubba med kryddsmör & krispig couscoussallad
recipe
45 min

Kycklingklubba med kryddsmör & krispig couscoussallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk japansk soja
  • 4 st kycklingklubbor
  • 280 g couscous
  • 1 pkt rädisor
  • 1 st rödlök
  • 2 st tomater
  • 0.5 st romansallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Mosa samman smöret med rosmarin, timjan, salt, peppar och soja med hjälp av en gaffel.
  3. Lyft försiktigt i skinnet på kycklingen. Lägg en klick av kryddsmöret under skinnet på varje kycklingklubba. Spara lite att gnida in skinnet med.
  4. Laga kycklingen i ugn i ca 35 min.
  5. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet.
  6. Slanta rädisorna, skala och strimla löken, skiva tomaterna och strimla salladen. Blanda allt i en skål.
  7. Om du vill rör du ihop salladen med couscousen, annars serverar du dem var och en för sig.
  8. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Tryck ner en gaffel i kycklingen och pressa upp köttsaft. Är den genomskinlig, då är kycklingen klar att äta. Kycklingen är god att äta kall och passar alltså utmärkt på picknicken tillsammans med salladen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem