Kycklingwrap med pistaschpestoKycklingwrap med pistaschpestoKycklingwrap med pistaschpestoCook Time: Yield: 4Ingredients:pistagenötterbasilikavitlöksklyftariven parmesanostolivoljasaltpepparstora tortillabrödblad krispsalladfärdig kycklingmozzarellamarinerad kronärtskockaavokadospenatInstructions:
  1. Mixa samman peston. Anpassa mängden olja så att konsistensen blir krämig. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fyll tortillabröd med krispsallad, pesto, kyckling, skivad mozzarella, skivad kronärtskocka, skivad avokado och spenat.
  3. Rulla wraps och servera.
Kycklingwrap med pistaschpesto
recipe
City Gross
25 min

Kycklingwrap med pistaschpesto

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Pesto

  • 100 g pistagenötter
  • 50 g basilika
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl riven parmesanost
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 4 st stora tortillabröd
  • 4 st blad krispsallad
  • 400 g färdig kyckling
  • 250 g mozzarella
  • 1 burk marinerad kronärtskocka
  • 2 st avokado
  • 70 g spenat

Gör så här

  1. Mixa samman peston. Anpassa mängden olja så att konsistensen blir krämig. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fyll tortillabröd med krispsallad, pesto, kyckling, skivad mozzarella, skivad kronärtskocka, skivad avokado och spenat.
  3. Rulla wraps och servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem