Persiljekyckling med tzatziki & risPersiljekyckling med tzatziki & risPersiljekyckling med tzatziki & risCook Time: Yield: 4Ingredients:rispersiljavitlökolivoljafärdig kycklingkörsbärstomatgurkayoghurtvitlökvitkålrapsoljavitvinsvinägerdijonsenapdragon torkadInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hacka persiljan fint. Blanda med skalad och riven vitlök och olja. Vänd samman med kycklingen och halverad tomat. Vänd sen samman kycklingen med det nykokta riset.
  3. Riv gurkan grovt och pressa ur vätskan. Blanda med yoghurt och fint riven vitlök.
  4. Strimla vitkålen fint. Lägg den i en skål och rör i olja, vinäger, dijon och dragon.
  5. Servera.
Persiljekyckling med tzatziki & ris
recipe
City Gross
35 min

Persiljekyckling med tzatziki & ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 20 g persilja
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk olivolja
  • 2 pkt färdig kyckling
  • 125 g körsbärstomat
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl yoghurt
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g vitkål
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk dragon torkad

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hacka persiljan fint. Blanda med skalad och riven vitlök och olja. Vänd samman med kycklingen och halverad tomat. Vänd sen samman kycklingen med det nykokta riset.
  3. Riv gurkan grovt och pressa ur vätskan. Blanda med yoghurt och fint riven vitlök.
  4. Strimla vitkålen fint. Lägg den i en skål och rör i olja, vinäger, dijon och dragon.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem