Snabb kyckling- och pestopizzaSnabb kyckling- och pestopizzaSnabb kyckling- och pestopizzaCook Time: Yield: 4Ingredients:kycklingfiléflytande margarinsaltsvartpepparlibabrödpizzasåsmozzarellapestofärsk basilikaromansalladInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär kycklingen i tunna skivor och stek i margarin, salta och peppra.
  3. Bre pizzasås på libabröden och toppa med kyckling, tunt skivad mozzarella och pesto. Grädda i ugn ca 10 minuter.
  4. Toppa med färska basilikablad. Servera med sallad.
Snabb kyckling- och pestopizza
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Snabb kyckling- och pestopizza

12-13

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 300 g kycklingfilé
  • 2 tsk flytande margarin
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 st libabröd
  • 1 burk pizzasås
  • 1 förp mozzarella
  • 2 msk pesto
  • 1 förp färsk basilika
  • 0.5 st romansallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär kycklingen i tunna skivor och stek i margarin, salta och peppra.
  3. Bre pizzasås på libabröden och toppa med kyckling, tunt skivad mozzarella och pesto. Grädda i ugn ca 10 minuter.
  4. Toppa med färska basilikablad. Servera med sallad.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Du kan även steka kycklingfiléerna hela och sedan skiva upp dem tunt.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem