Spaghetti alfredoSpaghetti alfredoSpaghetti alfredoCook Time: Yield: 4Ingredients:spaghettikycklingbröstfilésmörvitlökvispgräddekörsbärstomatriven ostdijonsenapsaltsvartpepparrucolaInstructions:
  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Tärna kycklingen och stek den i smör tills den fått fin färg. Rör i skalad och hackad vitlök, grädde och halverad tomat. Sjud i ett par minuter tills kycklingen är klar. Rör i osten och smaka av med dijon, salt och peppar.
  3. Servera med rucola.
Spaghetti alfredo
recipe
City Gross
35 min

Spaghetti alfredo

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g spaghetti
  • 600 g kycklingbröstfilé
  • smör
  • 3 klyftor vitlök
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 250 g körsbärstomat
  • 40 g riven ost
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Tärna kycklingen och stek den i smör tills den fått fin färg. Rör i skalad och hackad vitlök, grädde och halverad tomat. Sjud i ett par minuter tills kycklingen är klar. Rör i osten och smaka av med dijon, salt och peppar.
  3. Servera med rucola.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Lite mer sting i såsen? Smaka av med lite extra dijon.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem