
Spaghetti alfredo
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 340 g spaghetti
- 600 g kycklingbröstfilé
- smör
- 3 klyftor vitlök
- 2.5 dl vispgrädde
- 250 g körsbärstomat
- 40 g riven ost
- 1 tsk dijonsenap
- salt
- svartpeppar
- 70 g rucola
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
- Tärna kycklingen och stek den i smör tills den fått fin färg. Rör i skalad och hackad vitlök, grädde och halverad tomat. Sjud i ett par minuter tills kycklingen är klar. Rör i osten och smaka av med dijon, salt och peppar.
- Servera med rucola.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Lite mer sting i såsen? Smaka av med lite extra dijon.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna