
Glazad kyckling med couscoussallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 280 g couscous
- 2 msk rapsolja
- 2 tsk balsamvinäger
- 1 msk honung
- 2 msk chilisås
- 1 klyfta vitlök
- 1 krm vitpeppar
- 0.5 tsk salt
- 600 g kycklingbröstfilé
- 2 st tomat
- 0.5 st purjolök
- 35 g rucola
- 1 förp hummus
Gör så här
- Koka couscous enligt anvisningarna på paketet.
- Rör ihop glazen. Blanda olja, vinäger, honung, chilisås, pressad vitlök, peppar och salt i en skål.
- Dela kycklingen på länden. Lägg kyckling i en skål, blanda med hälften av glazen. Spara hälften tills det är dags att grilla/steka.
- Tärna tomater och hacka purjolök. Blanda med rucola. Om du vill kan du röra samman det med couscousen.
- Grilla eller stek kycklingen, pensla undertiden med glazen.
- Servera med hummus.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Några droppar het chilisås är gott att röra ner i glazen.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna