
Kycklingfrittata med spenat
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 500 g potatis
- 6 st ägg
- 2 dl vispgrädde
- 40 g riven ost
- 1 tsk salt
- 2 krm vitpeppar
- 0.5 st purjolök
- smör
- 100 g spenat
- 400 g kyckling
- 50 g spenat
- 250 g körsbärstomat
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Tvätta, tärna och koka potatisen, nästan färdiga.
- Vispa samman ägg, grädde och ost. Krydda med salt och peppar.
- Ansa och strimla purjolöken. Stek mjuk i smör i en stekpanna. Rör i spenaten. Rör i den kokta potatisen och kycklingen. Häll på äggstanningen. Sätt in den i ugn ca 10 min.
- Servera med spenat och körsbärstomater.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Har du ingen stekpanna som tål ugnen kan du lägga över allt i en ugnsfast form.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna