
Kycklingsallad med rödbetor och chevré
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 280 g bulgur
- 4 st rödbetor
- 2 msk olivolja
- salt
- 100 g mandel
- 550 g strimlad kyckling
- 2 msk balsamvinäger
- 1 msk honung
- 1 tsk dijon
- 2 krm rosmarin
- salt
- svartpeppar
- 70 g sallad
- 140 g getost
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
- Tvätta och klyfta rödbetorna, lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 35 min.
- Rosta mandeln i en torr stekpanna tills den fått fin färg.
- Stek kycklingen. Rör i balsamvinäger, honung, dijon och rosmarin. Krydda med salt och peppar.
- Servera med sallad och skivad getost.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Vuxentips! Gör extra vinägrett och häll på maten vid servering. En extra klick dijon ger härlig hetta.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna