Meny
Se om vi kan leverera till dig
Grillkasse

Grillkasse

Goda grillrecept som sätter smak på vårens alla sköna kvällar.

Gör vardagen till en grillfest
Alltid färska råvaror i säsong
En kasse för både grillmästaren och nybörjaren

En smak av sommaren

I vår grillkasse flödar inspirationen från jordens alla hörn. Ena dagen bjuds du på en smak av Asien, andra dagen tar vi oss till USA och grillar burgare med ädelost, sen tar vi oss hem till Sverige med grillad sparris. Satay med indonesisk gurksallad, spansk salsa fresca med grillad majs och chorizo tar oss vidare runt jorden. Det kommer vara spretigt, roligt och händelserikt! Men framförallt kommer du bjudas på en smak av sommaren. En smak av att kunna varva ner i solen och känna hur doften från grillen sprider sig och skänker ett förväntansfullt leende bland vänner, familj, nära och kära.

Grillnyheter att längta efter

I vår grillkasse kommer du även få testa våra grillnyheter. Du kommer få smaka på massor av spännande nyheter så du ska ha full koll på vad du ska leta efter när du handlar till dina grillfester i sommar.

Alla kan vara en vardagsgrillare

För att du ska få så mycket grillglädje till så lite ansträngning som möjligt har vi tagit fram recept som alla kan grilla, från nybörjaren till grillmästaren. Vi vill att alla ska kunna vara en vardagsgrillare, så du ska kunna få en smak av sommaren även en vardagskväll efter jobbet. Alla recept går att tillaga med eller utan grill, Ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet.

Alltid färska råvaror. Alltid i säsong.

I grillkassen hittar du alltid färska råvaror i säsong. Våren har så mycket gott att erbjuda då jorden vaknar till liv efter vinterns dvala och skänker oss så mycket gott. Att grilla färska råvaror i säsong gör dessutom inte bara grillandet godare utan är även snällare mot miljön.

”Att få känna sig som ett grillproffs är inte svårt, bara råvarorna och recepten är de rätta. Med grillkassen kommer allt i ett fint paket.”

Hemmalistan för leverans v.49 - Grillkasse

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner