Meny
Se om vi kan leverera till dig
Matklar

Matklar

Matklar är Sous Vide tillagade maträtter som du endast behöver värma upp och servera. Avnjut god mat snabbt och enkelt. Läs mer om Matklar.

Välj antal middagar och personer
Näringsrik mat
Perfekt tillagat
Bra hållbarhet

Färdiglagat på ett helt nytt sätt

Favorit Matklar är ett helt nytt sätt att köpa färdig mat på, med smidigheten från djupfrysta rätter och smaken från restauranglagad mat. Allt tack vare att våra rätter tillagas med den smått geniala metoden sous vide. Det enda du behöver göra för att få mat som smakar lika gott och fräscht som om du lagat den själv eller köpt från restaurang är att klicka hem, värma och njut.

Hur du värmer din rätt

Rätter från Favorit Matklar är till för att underlätta i din vardag och är därför tillagade så att du snabbt och enkelt ska kunna värma dem. Vi rekommenderar att värma plastförpackningen i en kastrull sjudande vatten i 5-15 minuter. Låt sedan måltiden vila lite innan du klipper upp och serverar. Läs mer om hur du värmer maträtten på förpackningen.

Sous vide?

Sous vide är en matlagningsmetod som länge använts av restauranger och är även den metod som alla våra måltider från Favorit Matklar tillagas med. Sous vide innebär att maten tillagas i påse på låg temperatur under lång tid. Med denna speciella tillagningsmetod blir kött, fisk och fågel mört och saftigt samtidigt som samtliga arom- och näringsämnen bevaras.

Spara tid och pengar

Med våra färdiglagade måltider från Matklar kan du äta lika gott, fräscht och nyttigt som om du lagat det själv, men utan att det behöver kosta för mycket. Tack vare sous vide-matlagninstekniken kan vi laga mat och kyla ner den utan att kostnaderna blir för höga eller att rätterna förlorar smak eller näring.

  • Värms på bara 5-15 min
  • Sous vide-tillagad så alla smak- och näringsämnen bevaras
  • Förvaras i kyl, upp till 7 dagar
  • Ingen bindningstid

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner