Meny
Se om vi kan leverera till dig
Sommarkasse

Sommarkasse

En matkasse med 3 recept för alla soliga grillkvällar och 2 snabba recept för sommarens lata dagar och äventyr.

Tillaga på grillen eller spisen
Riktigt somriga recept
Funkar lika bra hemma som i stugan eller husvagnen

Hela sommaren är en fest!

Hela sommaren är en fest och du är som vanligt välkommen! Fira att det är sol ute, fira att det är onsdag, fira att du har semester, fira att semestern börjar snart. Fira att allt kan firas! Fira med denna kasse fylld med somriga smaker som gör vardagen till en fest – även när festen är en lat dag i solen.

En kasse för semesterns lugna dagar

Även under semestern kan det vara skönt att slippa klura ut vad det blir för mat eller ta sig iväg för att handla. Därför har vi tagit fram denna matkasse med somriga smaker och enkla recept. Tre recept för alla sköna grillkvällar och två snabba recept – 20-30 minuter – när sommarens festliga äventyr och lata stunder går före att lägga tid i köket.

Grilla utan krångel

Ingen sommar utan grillning! Därför får du tre härliga och smidiga recept som passar utmärkt att tillaga på grillen. Bjud över grannarna, eller vännerna, eller släkten, eller ta bara en lugn kväll själva och frossa i sol, sommar och grillat! Inspirationen kommer från hela världen och det kommer bjudas på spännande, roliga och framförallt riktigt goda grillrätter. Ifall vädret inte är med dig går de lika bra att tillaga på spisen.

Snabba recept för sommarens små stunder

Ibland är det de små stunderna som lever kvar längst. En lat dag på stranden, skogspromenaden med fika i en tidigare outforskad glänta eller dagen som flöt iväg med en spännande bok i solstolen på gårdsplan. Därför har sommarkassen två recept som du slänger ihop snabbt och enkelt till sommaräventyret, strandhänget eller när du vill ta det sådär lugnt som man bara kan göra en ledig sommardag.

”Jag har längtat och längtat efter den här tiden på året. Lata sommardagar och ljumma kvällar, grillen som luktar sådär härligt grilligt och mat som smakar och andas sommar. Sommarkassen gör min sommar både grillig och somrig. ”

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner