Meny
Se om vi kan leverera till dig
Vårmeny

Vårmeny

Matkassen för helgens middagsbjudning. Fylld med vårens läckraste råvaror och recept till en trerättersmeny för sex personer som får den inre gourmeten att jubla.

599 kr Hemleverans 50 kr Hämta i butik 0 kr

"En trerättersmeny för sex personer som får den inre gourmeten att jubla."

Veckans vårmeny

Förberedelser

Det mesta går att förbereda i god tid till kvällens middagsbjudning - efterrätten står redo att slukas i kylen, förrätten ska bara byggas samman när gästerna kommit och kycklingen klarar sig själv i ugnen. Det går så smidigt att laga denna trerätters att du faktiskt hinner städa lite extra noggrant innan gästerna kommer, men visst känns det mycket roligare att fixa den perfekta middagsplaylisten istället? Nu doftar det nästan outhärdligt gott från kycklingen i ugnen. Hoppas gästerna kommer snart!

Förrätt

Till förrätt blir det smörrebröd - ett delikat och smidigt sätt att få ut det mesta av våra nordiska smaker. Så enkelt, så gott.

Huvudrätt

Den helstekta kycklingen sköter sig själv i ugnen och blir utan någon vidare ansträngning från dig smakrik och saftig. Det fluffiga potatismoset får en fantastisk nötig smak av att smöret brynts innan det rörs ner. Efter huvudrätten kommer ni undra varför ni inte alltid helsteker kycklingen eller bryner smöret till potatismoset.

Efterrätt

Till efterrätt serveras vårsupéns sista godsak - en fräsch och läcker citronmousse. Ovanpå strör du den vita chokladen som blivit frasig som kaksmulor och fått en underbart knäckig smak av att rostas. Efter att mousseskålarna skrapats så rena att de knappt behöver diskas återstår det bara att låta kvällen flyta ut i timmar av snickesnack om allt och ingenting. Disken kan vänta tills imorgon.

Hemmalistan för leverans v.13 - Vårmeny

24
95
Jfr.pris 1,56 kr / st
Curry, 42g
Santa Maria, 42g
25
95
Majonnäs, 450 g
Findus, 450 g
21
95
Jfr.pris 48,78 kr / kg
11
95
11
95
Jfr.pris 19,92 kr / kg
37
95
Jfr.pris 75,90 kr / kg
16
95
Jfr.pris 8,48 kr / kg
25
95
9
95
Jfr.pris 99,50 kr / kg
Vitpeppar Malen, 40 g
Santa Maria, 40 g
25
95

Oslagbara fördelar med City Gross Matkasse

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner