Meny
Se om vi kan leverera till dig

Kycklingkebab med kryddig couscous, fänkål och gurksallad

30-40 min
4 portioner
? Detta recept går att få som en variant. Bocka i ditt extra val och lägg till recept.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Knäck ägget i en skål, blanda med ströbröd, mjölk och färs. Skala och hacka löken och blanda i, salta och peppra. Rör ihop och forma avlånga ”kebab” färsspett. Lägg på en plåt och ställ in i ugnen i 25-30 min.
3. Koka upp vattenmängden enligt anvisningarna på couscous paketet. Lägg grynen med kryddorna i en skål, häll över det kokande vattnet. Plasta skålen och ställ åt sidan i 10 min. Rör runt grynen med en gaffel.
4. Hyvla fänkålen tunt och blanda med spenaten. Skala gurkan och hyvla även den. Ringla över olivolja och vinäger. Lägg upp couscousen i en skål och toppa med salladen.
5. Blanda gräddfilen med lime och servera till spetten och couscoussalladen

Hemmalista

Stäm gärna av hemmalistan för detta recept. Vi vill gärna bidra till att du har de basvaror som behövs för att din matlagning ska gå snabbt, enkelt och för att receptet ska bli supergott. Om något saknas, kan du lägga till det här nedan.

7
95
Ströbröd, 400 g
FAVORIT, 400 g
13
95
Jfr.pris 34,88 kr / kg
12
30
Gurkmeja, 38 g
Santa Maria, 38 g
22
95
Lökpulver, 43 g
Santa Maria, 43 g
22
50
Spiskummin, 36 g
Santa Maria, 36 g
22
95
Vitpeppar Malen, 40 g
Santa Maria, 40 g
25
95
53
95
Jfr.pris 107,90 kr / l
22
95
Jfr.pris 91,80 kr / l
14
95
Jfr.pris 0,30 kr / st

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner