Meny
Se om vi kan leverera till dig

Fiskgryta med paprika och blomkål

20-30 min
4 portioner
? Detta recept går att få som en variant. Bocka i ditt extra val och lägg till recept.

Gör så här

1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
2. Hacka löken och skär paprikan i bitar. Fräs paprika och lök med curry i en kastrull med smör och olja. Tillsätt grädden, vinäger och vatten, koka upp.
3. Dela blomkålen i små buketter, dela från stammen så att inget går till spillo och lägg i blomkålen i grytan. Låt sjuda i ca 8-10 min.
4. Skär fisken i bitar och vänd ner i grytan, låt småkoka med ytterligare 3-4 min tills fisken känns fast och färdig. Smaksätt grytan med salt och peppar.

Tips

Detta är en perfekt grundgryta som du kan smaksätta precis hur du vill, töm kryddhyllan nästa gång du lagar. Örtig med oregano, timjan och vitlök eller spiskummin, kanel och lite kryddnejlika - kör så det ryker!

Hemmalista

Stäm gärna av hemmalistan för detta recept. Vi vill gärna bidra till att du har de basvaror som behövs för att din matlagning ska gå snabbt, enkelt och för att receptet ska bli supergott. Om något saknas, kan du lägga till det här nedan.

Finkornigt Hushållssalt med Jod
Falksalt, 1000 g
7,95 kr
Curry
Santa Maria, 42g
24,95 kr
Svartpeppar Malen
Santa Maria, 38 g
24,95 kr
Vitvinsvinäger
Zeta, 250 ml
21,95 kr
Jfr.pris 87,80 kr / l
Smör- & Rapsolja Oliv
Arla, 5dl
20,95 kr
Jfr.pris 43,00 kr / l

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner