Meny
Se om vi kan leverera till dig

Spaghetti med salami och rostade solroskärnor

20-30 min
4 portioner
? Detta recept går att få som en variant. Bocka i ditt extra val och lägg till recept.

Gör så här

1. Koka spaghettin ”al dente” i saltat vatten.
2. Finhacka löken. Vispa ägget lätt med en gaffel i en skål, tillsätt grädden och löken. Salta och peppra.
3. Skär avokadon i klyftor och rosta solroskärnorna i en torr stekpanna.
4. Sila av spaghettin när den är klar och häll tillbaka i grytan, tillsätt äggsmeten och värm upp alltsammans försiktigt utan att koka, det ska bara bli lite krämigt.
5. Lägg upp spaghettin i djupa skålar och garnera med avokado, salami och rostade solroskärnor.

Tips

Tips.
Vissa spolar spaghettin med lite kallt vatten när de har silat den. Gör inte det då förlorar ni smak. 

Hemmalista

Stäm gärna av hemmalistan för detta recept. Vi vill gärna bidra till att du har de basvaror som behövs för att din matlagning ska gå snabbt, enkelt och för att receptet ska bli supergott. Om något saknas, kan du lägga till det här nedan.

Finkornigt Hushållssalt med Jod
Falksalt, 1000 g
7,95 kr
Svartpeppar Malen
Santa Maria, 38 g
25,50 kr

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner