Meny
Se om vi kan leverera till dig

Potatis -& blomkålsstomp med morotsrösti

30-40 min
4 portioner
Detta är ett vegetariskt recept.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Skala och tärna potatisen. Dela blomkålen i buketter, koka allt mjukt.
3. Skala och riv morötterna grovt. Riv ost och lök. Hacka chilin fint. Lägg allt i en skål och rör i ägg, peppar, salt, dragon och sesamfrö.
4. Hetta upp olja i en stekpanna och stek smeten i tunna kakor tills de har fått fin färg. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och håll varmt i ugnen.
5. Gör sallad. Strimla salladslök och tärna tomater. Lägg i en skål.
6. Finhacka purjolöken, ta även med lite av det gröna. Mosa potatis och blomkål med en visp/potatisstöt. Rör i purjolöken, mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
7. Servera.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner