Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Bamsekassen

Matkassen som ger småbarnslivet en extra skjuts i vardagens matplanering.
549 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v40

Vecka 38
Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42

Bamsekassen

När barnen är små är det skönt att låta så mycket som möjligt av vardagen att flyta på. En av de stora utmaningarna för dig som förälder är att få tiden att gå ihop med hämtning, lämning, läggdags och matplanering. För att göra vardagen enklare för dig har vi tagit fram Bamsekassen som är fylld med trevliga recept utvalda av vår matkreatör. Här blandas klassiska barnfavoriter med spännande och nya kombinationer. Beställ din matkasse online och välj om du vill hämta ut den i närmsta City Gross-butik eller om du vill ha hemleverans.

Mer lek, mindre gnäll

Vi har tänkt på att alla ska må så bra som möjligt med Bamsekassen. I kassen hittar du snabblagade recept med få moment som ger mer tid över för bus och lek. I recepten finns också små uppgifter för barnen och tips på hur maten efterkryddas för en mer vuxen smak. Många av rätterna är klassiska barnfavoriter och du hittar också nya spännande smaker som barn gillar.

Barnens favoriter

I kassen får du recept på vardagsfavoriter som är baserade på barnens mest älskade rätter. Recepten är oftast något som barnen känner igen som olika pastarätter, grytor, tacos och hamburgare. Vår matkreatör jobbar mycket med grönsaker och barnvänliga smaker.

Alltid färska råvaror och 25 % ekologiskt

I Bamsekassen ingår alltid färska råvaror och vi strävar efter att minst 25 procent av varorna är ekologiska. Köttet är färskt, svenskt och butiksstyckat. Den färska kycklingen är svensk och den färska fisken kommer från hållbara bestånd. Dessutom ingår en rolig receptfolder med Bamsebilder och olika tips.

Varnings ikonAnslutningsproblem