Billiga Kassen

Sveriges billigaste matkasse. Smarta recept för både plånbok, mage och miljö.
299 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker söndagar och måndagar.

Recept i kassen - v52

Vecka 50
Vecka 51
Vecka 52
Vecka 1
Vecka 2

Minskat matsvinn och goda nyttiga middagar

Med Billiga Matkassen kan du sätta gaffeln i god och nyttig mat, även när det är skralt i matkassan. För en liten peng får du hem en rejält med nyttiga färska råvaror tillsammans med lättlagade recept som får tummen upp av hela familjen. Innehållet i kassen är välplanerat så att alla råvaror går åt och du slipper onödiga rester. 

Smarta genvägar utan att tulla på smaken

Visst går det att laga god, nyttig och genomtänkt mat med billiga och goda råvaror. Med denna kasse har vi arbetat mycket för att minimera matsvinnet, så du ska få så bra mat som möjligt till ett så lågt pris som möjligt.

Hemlagad middag på 30-40 minuter

Vi vet hur stressigt det kan vara att planera, förbereda och laga maten på vardagskvällarna. Därför är alla våra recept anpassade för att kunna lagas i enkla steg på max 30-40 minuter.

Fjorton fasta receptveckor att älska

För att hålla nere priset på den billiga matkassen har vi fjorton fasta receptveckor som löser av varandra. Detta betyder att du i femtonde veckans matkasse får samma recept som första veckan, sextonde veckan samma recept som andra och så vidare. Du har helt enkelt fjorton veckor på dig att bli sugen på veckans recept igen.

Varnings ikonAnslutningsproblem