Billiga Kassen

Sveriges billigaste matkasse. Smarta recept för både plånbok, mage och miljö.
409 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Kom ihåg! Till Billiga kassen får du inte med en tryckt receptbroschyr. Istället hittar du dina recept här nedanför för vald vecka samt i mailet som skickas ut innan din matkasse-leverans.

Recept i kassen - v51

Vecka 49
Vecka 50
Vecka 51
Vecka 52
Vecka 1

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Minskat matsvinn och goda middagar

Med Billiga matkassen kan du sätta gaffeln i god och bra mat, även när det är skralt i matkassan. För en liten peng får du hem färska råvaror tillsammans med lättlagade recept som får tummen upp av hela familjen. Innehållet i matkassen är välplanerat så att alla råvaror går åt och du slipper onödiga rester.

Smarta genvägar utan att tulla på smaken

Visst går det att laga god, genomtänkt och bra mat med billiga och färska råvaror. Vår matkreatör har skapat goda och lättlagade recept. Vi har också sett till att minimera matsvinnet, så du ska få så bra mat som möjligt till ett så lågt pris som möjligt.

Hemlagad middag på max 30-40 minuter

Vi vet hur stressigt det kan vara att planera, förbereda och laga maten på vardagskvällarna. Därför är alla våra recept anpassade för att kunna lagas i enkla steg på max 30-40 minuter.

Fjorton fasta receptveckor att älska

I Billiga matkassen har vi fjorton fasta receptveckor som löser av varandra. Det betyder att du i femtonde veckan får samma recept som första veckan. Du har helt enkelt fjorton veckor på dig att bli sugen på veckans recept igen.

Varnings ikonAnslutningsproblem