Djungelkassen

Matkassen som ger småbarnslivet en extra skjuts i vardagens matplanering.
549 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Viktigt!

För tillfället råder det brist på flera råvaror. Det kan hända att ersättningar kan komma att ske i matkassen. Exempelvis kan torsk ersättas med sej. Frukt och grönt kan också påverkas av säsong och väderförhållande. Vi försöker alltid se till att ersätta dig med en så liknande vara som möjligt. Om en ändring sker i din matkasse skickar vi information via SMS eller när du får din matkasse.

Recept i kassen - v29

Vecka 27
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Djungelkassen

När barnen är små är det skönt att låta så mycket som möjligt av vardagen att flyta på. En av de stora utmaningarna för dig som förälder är att få tiden att gå ihop med hämtning, lämning, läggdags och matplanering. För att göra vardagen enklare för dig har vi tagit fram Djungelkassen som är fylld med trevliga recept utvalda av vår matkreatör. Här blandas klassiska barnfavoriter med spännande och nya kombinationer. Beställ din matkasse online och välj om du vill hämta ut den i närmsta City Gross-butik eller om du vill ha hemleverans.

Mer lek, mindre gnäll

Vi har tänkt på att alla ska må så bra som möjligt med Djungelkassen. I kassen hittar du snabblagade recept med få moment som ger mer tid över för bus och lek. I recepten finns också små uppgifter för barnen och tips på hur maten efterkryddas för en mer vuxen smak. Många av rätterna är klassiska barnfavoriter och du hittar också nya spännande smaker som barn gillar.

Barnens favoriter

I kassen får du recept på vardagsfavoriter som är baserade på barnens mest älskade rätter. Recepten är oftast något som barnen känner igen som olika pastarätter, grytor, tacos och hamburgare. Vår matkreatör jobbar mycket med grönsaker och barnvänliga smaker.

Alltid färska råvaror

I Djungelkassen ingår alltid färska råvaror, köttet är färskt, svenskt och butiksstyckat. Den färska kycklingen är svensk och den färska fisken kommer från hållbara bestånd. Dessutom ingår en rolig receptfolder med olika tips.

Varnings ikonAnslutningsproblem