En Grönare Grillkasse

För mer gröna smaker på grillen i sommar. Alla recept går att tillaga med eller utan grill, Ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet.
699 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v31

Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31
Vecka 32
Vecka 33

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

En Grönare Grillkasse

Sommar och grill hör verkligen ihop. Nytt för i år är att det finns ännu en Grillkasse att välja bland – en lite grönare Grillkasse som passar dig som vill grilla mer vegetariskt under sommarmånaderna. Kassen innehåller alltid två vegetariska recept, säsongens färskaste råvaror och två recept med kött, fisk eller kyckling.

Så vill du vara snällare mot miljön, äta mer grönt och få ännu mer färska grönsaker så ska du beställa vår grönare Grillkasse.

miljobild_produktsidan_gronare_450x450_1.jpg

Alla kan vara en vardagsgrillare

För att du ska få så mycket grillglädje till så lite ansträngning som möjligt har vi tagit fram recept som alla kan grilla, från nybörjaren till grillmästaren. Vi vill att alla ska kunna vara en vardagsgrillare, så du ska kunna få en smak av sommaren även en vardagskväll efter jobbet. Alla recept går att tillaga med eller utan grill. Ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet. Köttet är svenskt, färskt och butiksstyckat, fisken kommer endast från hållbara bestånd och grönsakerna är nyskördade från noggrant utvalda odlare.

miljobild_produktsidan_gronare_450x450_2.jpg

Alltid färska råvaror. Alltid i säsong.

En Grönare Grillkasse innehåller alltid färska råvaror i säsong – sommaren har så mycket gott att erbjuda i våra svenska jordar. Att grilla färska råvaror i säsong gör dessutom inte bara grillandet godare utan är även snällare mot miljön. Det finns alltid två vegetariska grillrecept för att förhöja din grillsommar ännu mer.

miljobild_produktsidan_gronare_450x450_3.jpg

Varnings ikonAnslutningsproblem