Familjekassen

Matkassen som ger dig klassiska smaker med en modern twist. För familjen med lite äldre barn.
609 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Prova Familjekassen!

100 kr rabatt på Familjekassen, 4 middagar, 4 portioner. Rabattkod: PROVAFAMILJEMK

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast Familjekassen 4 middagar, 4 portioner.

Alltid färska råvaror som svenskt, butiksstyckat kött, färsk fisk och färsk svensk kyckling

Lättlagade, roliga och inspirerande recept för hela familjen

Middagar för upp till sex personer - välj mellan tre-, fyra- eller femdagars meny

Finns även som laktosfri

Recept i kassen - v41

Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42
Vecka 43

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Familjekassen

För att göra vardagen enklare har vi tagit fram Familjekassen som är fylld med trevliga recept utvalda av vår matkreatör. Här blandas klassisk husmanskost med moderna smaksättningar. Beställ din matkasse online och välj om du vill hämta ut den i din närmsta City Gross-butik eller om du vill ha hemleverans.

Enkelt och gott för hela familjen

En förbeställd matkasse gör vardagen roligare och smidigare. Vi har planerat menyn och packat kassen åt dig. Skulle du sakna några basvaror som någon krydda, ris, vitlök eller liknande kan du enkelt lägga till i din order. Du kan alltid ändra i din beställning fram till sju dagar innan leverans. Maträtterna ligger på en behaglig nivå med få moment för att du ska spara tid i köket och dessutom är det väldigt goda recept.

Omtyckt och lättlagad!

När du beställer Familjekassen får du härlig matinspiration som är framtagen direkt av vår matkreatör. Många maträtter är klassiker som känns igen av såväl stora som små och en del är nya, spännande recept. Matlagningstiden är anpassad, portionerna är välavvägda och det innebär att du får mindre matsvinn. Familjekassen blir därför enkelt en vardagsfavorit.

Alltid färska råvaror

I City Gross matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Grönsakerna är färska. Köttet är färskt, svenskt och butiksstyckat. Den färska kycklingen är svensk och den färska fisken kommer från hållbara bestånd. Dessutom får du en riktigt snygg receptfolder med inspirerande bilder och tips!

Varnings ikonAnslutningsproblem