Flexitariankassen

Matkassen för dig som vill äta mer vegetariskt, men inte utesluta lött, fisk eller fågel. Ett bra val för dig som vill äta mer hälsosamt och miljövänligt.
759 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Recept i kassen - v41

Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42
Vecka 43

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Flexitariankassen

Är du en av dem som gärna skulle vilja äta mer vegetariskt, men ändå inte helt utesluta kött, fisk eller fågel? Välj Flexitariankassen som är snäll mot både mage och klimat. Ett bra val för dig som vill äta mer hälsosamt och miljövänligt. Vår matkreatör har skapat veckomenyer med de bästa grönsakerna i säsong och färska råvaror ligger som grund i de inspirerande recepten. Beställ din matkasse online och välj om du vill hämta ut den i närmsta City Gross-butik eller om du vill ha hemleverans.

En bra blandning

Flexitariankassen ger dig varierande maträtter och mer inspiration att flexa mer vego i vardagen. Matkassen kan innehålla recept på kött, kyckling, fisk och vegetariskt – men det ingår alltid två vegetariska recept.

Lättlagade och varierande vardagsrecept

Vår matkreatör utgår från klassiska rätter med smaker som passar hela familjen. Recepten har ofta en god twist för att du ska få ny inspiration och ha kul i köket. Vi vet hur stressigt det kan vara att planera, förbereda och laga maten på vardagskvällarna. Maträtterna ligger på en behaglig nivå med få moment för att du ska spara tid i köket.

Alltid färska råvaror

I City Gross matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Kycklingen är svensk och den färska fisken kommer bara från hållbara bestånd. Dessutom får du en riktigt snygg receptfolder med inspirerande bilder och tips.

Varnings ikonAnslutningsproblem