Flexitariankassen

Matkassen som varierar kyckling, fisk och vegetariskt. För smaklökarnas, hälsans och miljöns skull.
699 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v45

Vecka 43
Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46
Vecka 47

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Flexitariankassen

Är du en av dem som gärna skulle vilja äta mer vegetariskt, men ändå inte helt utesluta fisk eller fågel? Välj Flexitariankassen som är snäll mot både mage och klimat. Ett bra val för dig som vill äta mer hälsosamt och miljövänligt. Vår matkreatör har skapat veckomenyer med de bästa grönsakerna i säsong och färska råvaror ligger som grund i de inspirerande recepten. Beställ din matkasse online och välj om du vill hämta ut den i närmsta City Gross-butik eller om du vill ha hemleverans.

En bra blandning

Flexitariankassen ger dig varierande maträtter och mer inspiration att flexa mer vego i vardagen. Kassen innehåller trevliga recept på kyckling, fisk och vegetariskt – en god sak för både dig och miljön. I Flexitariankassen ingår alltid två vegetariska recept.

Lättlagade och varierande vardagsrecept

Vår matkreatör utgår från klassiska rätter med smaker som passar hela familjen. Recepten har ofta en god twist för att du ska få ny inspiration och ha kul i köket. Vi vet hur stressigt det kan vara att planera, förbereda och laga maten på vardagskvällarna. Maträtterna ligger på en behaglig nivå med få moment för att du ska spara tid i köket.

Alltid färska råvaror

I City Gross matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Kycklingen är svensk och den färska fisken kommer bara från hållbara bestånd. Dessutom får du en riktigt snygg receptfolder med inspirerande bilder och tips.

Varnings ikonAnslutningsproblem