Glutenfria Familjekassen

Den glutenfria matkassen som ger dig klassiska smaker med en modern twist. För familjen med lite äldre barn.
699 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Recept i kassen - v39

Vecka 37
Vecka 38
Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41

Glutenfria Familjekassen

En matkasse med enkla och goda recept med få moment och glutenfria produkter. Passar familjen med lite äldre barn, eller för dig som vill ha extra matlagningsinspiration. Bland recepten hittar du riktiga klassiker och recept med en ny twist. Beställ din matkasse online och välj om du vill hämta ut den i din närmsta City Gross-butik eller om du vill ha hemleverans.

Omtyckt och lättlagad!

När du beställer Glutenfria Familjekassen får du härlig matinspiration som är framtagen direkt av vår matkreatör. Många maträtter är klassiker som känns igen av såväl stora som små och en del är nya, spännande recept. Matlagningstiden är anpassad, portionerna är välavvägda och det innebär att du får mindre matsvinn. Glutenfria Familjekassen blir därför enkelt en vardagsfavorit.

Enkelt och gott för hela familjen

En förbeställd matkasse gör vardagen roligare och smidigare. Vi har planerat menyn och packat kassen åt dig. Skulle du sakna några basvaror som någon krydda, ris, vitlök eller liknande kan du enkelt lägga till i din order. Du kan alltid ändra i din beställning fram till sju dagar innan leverans. Maträtterna ligger på en behaglig nivå med få moment för att du ska spara tid i köket och dessutom är det väldigt goda recept.

Alltid färska råvaror

I City Gross matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Grönsakerna är färska. Köttet är färskt, svenskt och butiksstyckat. Den färska kycklingen är svensk och den färska fisken kommer från hållbara bestånd. Dessutom får du en riktigt snygg receptfolder med inspirerande bilder och tips!

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Varnings ikonAnslutningsproblem