Grillkassen

Goda grillrecept som sätter smak på ljumma sköna kvällar och semesterdagar.
699 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Alltid färska råvaror i säsong

Inspiration från jordens alla hörn

En kasse för både grillmästaren och nybörjaren

Gör vardagen till en grillfest

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v26

Vecka 24
Vecka 25
Vecka 26
Vecka 27
Vecka 28

En smak av sommaren

I vår Grillkasse flödar inspirationen från jordens alla hörn. Ena dagen bjuds du på en smak av Asien, andra dagen tar vi oss till USA och grillar burgare med ädelost, sen tar vi oss hem till Sverige med grillad sparris. Satay med indonesisk gurksallad, spansk salsa fresca med grillad majs och chorizo tar oss vidare runt jorden. Det kommer vara spretigt, roligt och händelserikt! Men framförallt kommer du bjudas på en smak av sommaren med våra goda grillrecept. En smak av att kunna varva ner i solen och känna hur doften från grillen sprider sig och skänker ett förväntansfullt leende bland vänner, familj, nära och kära.

Banners till site GRILLKASSEN_10.jpg

Alla kan vara en vardagsgrillare

För att du ska få så mycket grillglädje till så lite ansträngning som möjligt har vi tagit fram recept som alla kan grilla, från nybörjaren till grillmästaren. Vi vill att alla ska kunna vara en vardagsgrillare, så du ska kunna få en smak av sommaren även en vardagskväll efter jobbet. Alla recept går att tillaga med eller utan grill, Ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet.

Banners till site GRILLKASSEN_11.jpg

Alltid färska råvaror. Alltid i säsong.

I Grillkassen hittar du alltid färska råvaror i säsong – våren och sommaren har så mycket gott att erbjuda då jorden vaknat till liv efter vinterns dvala. Att grilla färska råvaror i säsong gör dessutom inte bara grillandet godare utan är även snällare mot miljön. I Grillkassen har vi åtta fasta receptveckor som löser av varandra. Detta betyder att du efter vecka 26 kommer kunna känna igen recepten från tidigare grillkassar.

Banners till site GRILLKASSEN_12.jpg

Varnings ikonAnslutningsproblem