Grillkassen

Goda grillrecept som sätter smak på ljumma sköna kvällar och semesterdagar. Alla recept går att tillaga med eller utan grill, Ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet.
749 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Viktigt!

För tillfället råder det brist på flera råvaror. Det kan hända att ersättningar kan komma att ske i matkassen. Exempelvis kan torsk ersättas med sej. Frukt och grönt kan också påverkas av säsong och väderförhållande. Vi försöker alltid se till att ersätta dig med en så liknande vara som möjligt. Om en ändring sker i din matkasse skickar vi information via SMS eller när du får din matkasse.

Alltid färska råvaror i säsong

Inspiration från jordens alla hörn

En kasse för både grillmästaren och nybörjaren

Gör vardagen till en grillfest

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v23

Vecka 21
Vecka 22
Vecka 23
Vecka 24
Vecka 25

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

En smak av sommaren

I vår Grillkasse flödar inspirationen från jordens alla hörn. Ena dagen bjuds du på en smak av Asien, andra dagen tar vi oss till USA och grillar burgare med ädelost, sen tar vi oss hem till Sverige med grillad sparris. Satay med indonesisk gurksallad, spansk salsa fresca med grillad majs och chorizo tar oss vidare runt jorden. Det kommer vara spretigt, roligt och händelserikt! Men framförallt kommer du bjudas på en smak av sommaren med våra goda grillrecept. En smak av att kunna varva ner i solen och känna hur doften från grillen sprider sig och skänker ett förväntansfullt leende bland vänner, familj, nära och kära.

Banners till site GRILLKASSEN_10.jpg

Alla kan vara en vardagsgrillare

För att du ska få så mycket grillglädje till så lite ansträngning som möjligt har vi tagit fram recept som alla kan grilla, från nybörjaren till grillmästaren. Vi vill att alla ska kunna vara en vardagsgrillare, så du ska kunna få en smak av sommaren även en vardagskväll efter jobbet. Alla recept går att tillaga med eller utan grill, Ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet.

Banners till site GRILLKASSEN_11.jpg

Alltid färska råvaror. Alltid i säsong.

I Grillkassen hittar du alltid färska råvaror i säsong – våren och sommaren har så mycket gott att erbjuda då jorden vaknat till liv efter vinterns dvala. Att grilla färska råvaror i säsong gör dessutom inte bara grillandet godare utan är även snällare mot miljön. I Grillkassen har vi åtta fasta receptveckor som löser av varandra. Detta betyder att du efter vecka 26 kommer kunna känna igen recepten från tidigare grillkassar.

Banners till site GRILLKASSEN_12.jpg

Varnings ikonAnslutningsproblem