Julbakskassen

Det är dags för årets godaste och enklaste julbak! Känn julstämningen växa i takt med att du bakar julens åtta smarrigaste sötsaker.
599 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker söndagar och måndagar.

Recept i kassen - v52

Vecka 50
Vecka 51
Vecka 52
Vecka 1
Vecka 2

Julbaket

Fylld med ingredienser och goda recept på julens åtta bästa sötsaker. Så kavla upp ärmarna och börja baka saftiga lussebullar och knaprig knäckbräck!

Ingen jul utan lussebullar och knaprig knäckbräck

Saffransgul deg överallt, doften av nystött kardemumma och munnen full av knaprig knäckbräck – hembakat gör verkligen julen godare. Därför har vi fyllt denna kasse med fina ingredienser och 8 goda, provlagade recept till julens bästa sötsaker – en härlig blandning av julgodis, julbak och några lite nyttigare varianter. Allt du behöver göra är att packa upp det goda, kavla upp ärmarna och sätta igång med årets roligaste och enklaste julbak!

Nya spännande smaker och mindre julstress

Den knapriga knäckbräcken och de saffransgula kusarna vet vi att du inte vill vara utan. Men självklart finns det ett par spännande utmanare i kassen. Vad sägs om gräddig ingefärskola och kardemumma- och kanelbrownie med vit chokladrippel? Eller de lite nyttigare, men ack så smarriga pepparkaksbollarna och saffransbollarna. Som vanligt är recepten enkla och smakerna goda. Allt för att du ska få en godare jul.

Lyckas med julens godaste sötsaker

Lussebullar till lucia, kardemumma- och kanelbrownies till uppesittarkvällens presentstök och pepparkaksbollarna till efter Kalle Anka. Julbakskassen är perfekt att ha hemma hela julen, så du kan baka de godsaker du vill, när du vill.

Varnings ikonAnslutningsproblem