WW ViktVäktarnas laktosfria matkasse

En laktosfri SmartPoints®-beräknad matkasse med recept enligt WW Flex™.
779 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Recept i kassen - v44

Vecka 42
Vecka 43
Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46

Goda & nyttiga middagar

Med WW Viktväktarnas laktosfria matkasse slipper du fundera på vad du ska äta till middag, samtidigt som du kan vara säker på att maten är hälsosam och helt laktosfri. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga.

Bättre magkänsla med laktosfritt!

Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig på WW ViktVäktarna har satt ihop en kasse som kombinerar laktosfritt med WW ViktVäktarnas Smartpoint-system. Dessa recept kan nu bli en viktig del av din familjs nya hälsosamma och sunda matvanor.

Påbörja din resa!

Alla recept i kassen följer WW Flex™ SmartPoint-system vilket innebär att de mättar bra, innehåller massor av nyttigheter och framförallt hjälper dig att kickstarta din viktminskningsresa. Du får helt enkelt njuta av god mat som går snabbt att laga och hem hos hela familjen!

Alltid färska råvaror

I våra nya matkassar anpassar vi produkterna efter den rådande årstiden och prioriterar råvaror med svenskt ursprung framför importerade! Dessutom har vi minskat på skafferivaror som ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer och bättre färskvaror!

Varnings ikonAnslutningsproblem