WW ViktVäktarnas laktosfria matkasse

En laktosfri SmartPoints®-beräknad matkasse med recept enligt mittWW®.
779 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v45

Vecka 43
Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46
Vecka 47

Goda & nyttiga middagar

Med WW Viktväktarnas laktosfria matkasse slipper du fundera på vad du ska äta till middag, samtidigt som du kan vara säker på att maten är hälsosam och helt laktosfri. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga.

Bättre magkänsla med laktosfritt!

Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig på WW ViktVäktarna har satt ihop en kasse som kombinerar laktosfritt med WW ViktVäktarnas Smartpoint-system. Dessa recept kan nu bli en viktig del av din familjs nya hälsosamma och sunda matvanor.

Påbörja din vikt- och hälsoresa!

Alla recept i kassen är SmartPoints-beräknade enligt vårt program mittWW. Det är god och hälsosam mat som passar alla oavsett om du vill gå ner i vikt eller bara äta hälsosamt. Du får helt enkelt njuta av god mat som går snabbt att laga och hem hos hela familjen!

Alltid färska råvaror

I våra matkassar anpassar vi produkterna efter den rådande årstiden och prioriterar råvaror med svenskt ursprung framför importerade! Dessutom har vi minskat på skafferivaror som ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer och bättre färskvaror! Från och med v. 25 kommer även pasta att ligga som en "bra att ha hemma"-vara.

Varnings ikonAnslutningsproblem