Premiumkassen

Den vardagslyxiga matkassen som bjuder på både klassiska och spännande nya rätter lagade på riktigt fina råvaror.
649 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Nyhet: Nya höstiga recept i Premiumkassen och efterrätt i varje kasse!

Under hösten (vecka 37-44) plockar Premiumkassen på sig höstkappan och lyxar till det med ännu mer höstiga smaker. Som om det inte var nog så medföljer en efterrätt i varje Premiumkasse för att du ska få en så god höst som möjligt.

Recept i kassen - v41

Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42
Vecka 43

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Premiumkassen – Inspirerande vardagslyx

Premiumkassen är för dig som vill äta mycket färskvaror av hög kvalité tillagade i både klassiska och nya inspirerande rätter. Du kommer bjudas på matinspiration, nya smaker, bekanta smaker, en känsla av att vardagen också kan vara en smakfest – en kasse för dig som både vill ha vardagslyx och tid över till annat än middagsplanering, helt enkelt. Bon appétit!

En blandning av klassiker och nytänk

I Premiumkassen bjuds det alltid på en härlig mix av klassiska rätter och nya inspirerande rätter. Vad sägs om en husmansdoftande citrusbakad torsk med det där lilla extra eller vår matkreatörs spännande regnbågsrullar med smaker från Asien.

Färska råvaror och mycket grönt

Det som verkligen sticker ut med denna matkasse är dess råvaror – varje vecka är det fina inspirerande färskvaror som står i centrum. All fisk du får med Premiumkassen är färsk från hållbara bestånd precis som att allt kött är färskt svenskt och butiksstyckat. Grönsakerna väljer vi efter vad som är i säsong.

Varnings ikonAnslutningsproblem