Premiumkassen

Den vardagslyxiga matkassen som bjuder på både klassiska och spännande nya rätter lagade på riktigt fina råvaror.
649 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Viktigt!

För tillfället råder det brist på flera råvaror. Det kan hända att ersättningar kan komma att ske i matkassen. Exempelvis kan torsk ersättas med sej. Frukt och grönt kan också påverkas av säsong och väderförhållande. Vi försöker alltid se till att ersätta dig med en så liknande vara som möjligt. Om en ändring sker i din matkasse skickar vi information via SMS eller när du får din matkasse.

Recept i kassen - v29

Vecka 27
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Premiumkassen – Inspirerande vardagslyx

Premiumkassen är för dig som vill äta mycket färskvaror av hög kvalité tillagade i både klassiska och nya inspirerande rätter. Du kommer bjudas på matinspiration, nya smaker, bekanta smaker, en känsla av att vardagen också kan vara en smakfest – en kasse för dig som både vill ha vardagslyx och tid över till annat än middagsplanering, helt enkelt. Bon appétit!

En blandning av klassiker och nytänk

I Premiumkassen bjuds det alltid på en härlig mix av klassiska rätter och nya inspirerande rätter. Vad sägs om en husmansdoftande citrusbakad torsk med det där lilla extra eller vår matkreatörs spännande regnbågsrullar med smaker från Asien.

Färska råvaror och mycket grönt

Det som verkligen sticker ut med denna matkasse är dess råvaror – varje vecka är det fina inspirerande färskvaror som står i centrum. All fisk du får med Premiumkassen är färsk från hållbara bestånd precis som att allt kött är färskt svenskt och butiksstyckat. Grönsakerna väljer vi efter vad som är i säsong.

Varnings ikonAnslutningsproblem