WW ViktVäktarnas snabba matkasse

God och hälsosamt mat på 20 minuter. Kassen kommer fylld med fräscha råvaror för dig som vill äta nyttigt och må bra även när du känner att tiden är knapp.
599 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Recept i kassen - v45

Vecka 43
Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46
Vecka 47

God och hälsosam mat!

Nyttig mat behöver inte vara komplicerad eller ta lång tid. Det kan gå snabbt och vara riktigt gott ändå. Med WW ViktVäktarnas snabba matkasse får du inspirerande recept som hjälper dig att äta hälsosamt även när du har ont om tid.

Åtta fasta receptveckor att äta i säsong

Att äta i säsong är ett gott sätt att äta. Därför har vi åtta fasta receptveckor som kommer att rulla under höst och vinter och åtta fasta receptveckor som kommer att rulla under vår och sommar. Är det någon matkassevecka du missat eller några du tyckte extra mycket om får du alltså flera möjligheter att kunna beställa dem igen. Framåt våren byter vi ut recepten och bjuder på mer somriga och soliga smaker. Samma sak gäller när vi går från sommar till höst och då får du njuta av höstigare och lite mustigare recept. Låt det väl smaka!

Få mer tid över till annat!

Vi har alla varit där. Vi vill äta nyttigt men tiden är knapp eller så vill vi bara ha mer tid över till annat. Med WW ViktVäktarnas snabba matkasse blir din hälsosamma middag klar på 20 minuter.

Noga uträknade måltider

Alla rätter i kassen är nyttiga och goda och beräknade med ett SmartPointsvärde enligt WW ViktVäktarnas aktuella program WW Flex™. Det är vanlig mat med bra näringsinnehåll. Mat man håller sig mätt på, helt enkelt!

Varnings ikonAnslutningsproblem