WW ViktVäktarnas snabba matkasse

God och hälsosam mat på 20 minuter. Kassen kommer fylld med fräscha råvaror för dig som vill äta nyttigt och må bra även när du känner att tiden är knapp. En snabb SmartPoints®-beräknad matkasse med recept enligt mittWW+®.
599 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v45

Vecka 43
Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46
Vecka 47

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Hemlagad middag på ca 20 minuter

Hälsosam mat behöver varken vara komplicerad eller ta lång tid att laga. Med WW ViktVäktarnas snabba matkasse blir din middag klar på ca 20 minuter. Låt den här kassen hjälpa dig att äta hälsosamt även när du har ont om tid.

Åtta fasta receptveckor för att äta i säsong

Att äta i säsong är både smartare och godare. Därför innehåller den snabba matkassen åtta fasta receptveckor som kommer rulla under vinter/tidig vår. När våren är här och sommaren börjar närma sig byter vi ut recepten så att de anpassas till den tiden på året. Samma sak gäller när vi går från sommar till höst då du får du njuta av höstigare och lite mustigare recept. Är det någon matkassevecka du missat, eller någon du tyckte extra mycket om, får du alltså möjligheten att kunna beställa den en andra gång.

Påbörja din vikt- och hälsoresa nu!

Vår matfilosofi är enkel. God och hälsosam mat som passar alla oavsett om du vill går ner i vikt eller bara äta hälsosamt. Alla recept i kassen är SmartPoints® beräknade enligt vårt program mittWW+.

Alltid färska råvaror

I våra matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Grönsakerna är färska. Köttet är färskt, svenskt och butiksstyckat. Den färska kycklingen är svensk och den färska fisken kommer från hållbara bestånd. Vi har minskat på skafferivaror som du ofta har hemma, såsom pasta, ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer färskvaror, smart va?

Varnings ikonAnslutningsproblem