Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Sommarkassen

En matkasse med enkla recept för sommarens lata luncher, picknickar och middagar.
449 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.
receptikon

Enkla somriga recept

husikon

Funkar lika bra hemma som i stugan

matkassarikon

Beställ med Grillkassen och få en härlig mix av sex recept för mer tid för somrigheter

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v31

Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31
Vecka 32
Vecka 33

En kasse för semesterns lugna dagar

Även under semestern kan det vara skönt att slippa klura ut vad det blir för mat eller ta sig iväg för att handla. Därför har vi tagit fram denna matkasse med somriga smaker och enkla recept när sommarens festliga äventyr och lata stunder går före att lägga tid i köket.

Passar perfekt med Grillkassen

Sommarkassen innehåller rätter för de lite lättare målen och passar därför perfekt att beställa tillsammans med Grillkassen. Då får du även tre härliga middagar så du får lättlagad och god mat till dagens alla somriga höjdpunkter, från lunchen på stranden till grillmiddagen i trädgården.

Snabba recept för sommarens små stunder

Ibland är det de små stunderna som lever kvar längst. En lat dag på stranden, skogspromenaden med fika i en tidigare outforskad glänta. Eller dagen som flöt iväg med en spännande bok i solstolen på gårdsplan. Därför är Sommarkassen fylld med rätter du snabbt slänger ihop till sommaräventyret, strandhänget eller när du vill ta det sådär lugnt som man bara kan göra en ledig sommardag. I Sommarkassen har vi fyra fasta receptveckor som löser av varandra. Detta betyder att du i femte veckans matkasse får samma recept som första veckan, sjätte veckan samma recept som andra och så vidare. Du har helt enkelt en månad på dig att bli sugen på veckans recept igen.

Varnings ikonAnslutningsproblem