Vegetariska Kassen

Matkassen med recept och tips på riktigt goda lakto-ovo-vegetariska rätter.
499 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Viktigt!

För tillfället råder det brist på flera råvaror. Det kan hända att ersättningar kan komma att ske i matkassen. Exempelvis kan torsk ersättas med sej. Frukt och grönt kan också påverkas av säsong och väderförhållande. Vi försöker alltid se till att ersätta dig med en så liknande vara som möjligt. Om en ändring sker i din matkasse skickar vi information via SMS eller när du får din matkasse.

Recept i kassen - v29

Vecka 27
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Grönt för hela familjen – javisst!

Upptäck den vegetariska matkassen som hela familjen gillar. Javisst! Vår gröna matkasse är lättlagad, inspirerande och fylld med goda middagar för både stora och små smaklökar. Lagat på färska krispiga härliga råvaror i säsong, samt mejeriprodukter och ägg – så kallat lakto-ovo-vegetarianskt. 

Lättlagade och varierande vardagsrecept

Den vegetariska matkassen underlättar verkligen i vardagen, både för dig som vill äta mer grönt men inte vet var du ska börja och du som är vegetarian. Här har vi i köksteamet redan satt ihop en näringsrik och varierad kost och allt kommer färdigpackat hem till dig med recept som är lätta att följa. När du väljer en matkasse kan du lita på att du får i dig de proteiner och ämnen du behöver. Skönt va!

Hemlagad middag på ett kick

Alla recept lagas från grunden och alla råvaror är färska. Då blir maten extra god tycker vi! För att underlätta lite extra i matlagningen hjälper vi ibland lite extra med färdighackade färska grönsaker, som blomkålsris eller skuren sötpotatis. Så att middagen snabbt blir färdig till hela familjen. 

Alltid färska råvaror

Vi följer säsongen och vad den erbjuder så långt det går. För att då blir råvarorna som godast! Alla råvaror i matkassen är självklart färska.

Varnings ikonAnslutningsproblem