Vegetariska Kassen

Matkassen med recept och tips på riktigt goda lakto-ovo-vegetariska rätter. Vecka 5 och 7 blir den helvegansk.
439 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker söndagar och måndagar.

Vegetariska kassen innehåller vecka 5 och 7 läcker vegansk mat utan krångligheter, som inte kräver förkunskaper och det är Mattias Kristiansson – en av Sveriges främsta profiler när det kommer till vegansk mat – som har valt ut sina vardagsfavoriter. Det kommer bjudas på smaker och rätter du känner igen, blandat med lite nya spännande inslag.

Grönt för hela familjen – javisst!

Upptäck den vegetariska matkassen som hela familjen gillar. Javisst! Vår gröna matkasse är lättlagad, inspirerande och fylld med goda middagar för både stora och små smaklökar. Lagat på färska krispiga härliga råvaror i säsong, samt mejeriprodukter och ägg – så kallat lakto-ovo-vegetarianskt. 

Lättlagade och varierande vardagsrecept

Den vegetariska matkassen underlättar verkligen i vardagen, både för dig som vill äta mer grönt men inte vet var du ska börja och du som är vegetarian. Här har vi i köksteamet redan satt ihop en näringsrik och varierad kost och allt kommer färdigpackat hem till dig med recept som är lätta att följa. När du väljer en matkasse kan du lita på att du får i dig de proteiner och ämnen du behöver. Skönt va!

Hemlagad middag på ett kick

Alla recept lagas från grunden och alla råvaror är färska. Då blir maten extra god tycker vi! För att underlätta lite extra i matlagningen hjälper vi ibland lite extra med färdighackade färska grönsaker, som blomkålsris eller skuren sötpotatis. Så att middagen snabbt blir färdig till hela familjen. 

Alltid färska råvaror

Vi följer säsongen och vad den erbjuder så långt det går. För att då blir råvarorna som godast! Alla råvaror i matkassen är självklart färska.

Recept i kassen - v5

Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7

Varnings ikonAnslutningsproblem