WW ViktVäktarnas vegetariska matkasse

En lakto-ovo-vegetarisk SmartPoints®-beräknad matkasse med recept enligt mittWW®.
649 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v46

Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46
Vecka 47
Vecka 48

Både nyttigt och vegetariskt, kan det bli bättre?

Med WW Viktväktarnas vegetariska matkasse slipper du fundera på vad du ska äta till middag samtidigt som du värnar om vår natur, våra djur och din hälsa. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga.

Öppna dina sinnen och våga prova!

Det är inte längre svårt att laga bra vegetarisk mat. I denna kasse har Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig på WW ViktVäktarna satt ihop en meny med näringsrik och vegetarisk kost från alla världens hörn. Som coach har Karin träffat och inspirerat massor av medlemmar i WW ViktVäktarna till en mer hälsosam livsstil.  Låt de vegetariska recepten bli en del av din familjs nya hälsosamma och sunda livsstil.

Påbörja din vikt- och häsloresa!

Alla recept i kassen är SmartPoints-beräknade enligt vårt program mittWW. Det är god och hälsosam mat som passar alla oavsett om du vill gå ner i vikt eller bara äta hälsosamt. Du får helt enkelt njuta av god mat som går snabbt att laga och hem hos hela familjen!

Alltid färska råvaror

I våra matkassar har vi minskat på skafferivaror som ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer och bättre färskvaror! Från och med v. 25 kommer även pasta att ligga som en "bra att ha hemma"-vara.

Varnings ikonAnslutningsproblem