Vegetariska ViktVäktarkassen

En lakto-ovo-vegetarisk SmartPoints-beräknad matkasse med recept enligt ViktVäktarna Flex.
499 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker söndagar och måndagar.

Recept i kassen - v52

Vecka 50
Vecka 51
Vecka 52
Vecka 1
Vecka 2

Både nyttigt och vegetariskt, kan det bli bättre?

Med Viktväktarnas vegetariska kasse slipper du fundera på vad du ska äta till middag samtidigt som du värnar om vår natur, våra djur och din hälsa. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga.

Öppna dina sinnen och våga prova!

Det är inte längre svårt att laga bra vegetarisk mat. I denna kasse har Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna satt ihop en meny med näringsrik och vegetarisk kost från alla världens hörn. Som coach har Karin träffat och inspirerat massor av medlemmar i ViktVäktarna till en mer hälsosam livsstil.  Låt de vegetariska recepten bli en del av din familjs nya hälsosamma och sunda livsstil.

Påbörja din resa!

Alla recept i kassen följer ViktVäktara Flex SmartPoint-system – vilket innebär att de mättar bra, innehåller massor av nyttigheter och framförallt hjälper dig att kickstarta din viktminskningsresa. Du får helt enkelt njuta av god mat som går snabbt att laga och hem hos hela familjen!

Alltid färska råvaror

I våra nya matkassar har vi minskat på skafferivaror som ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer och bättre färskvaror! 

Varnings ikonAnslutningsproblem