WW ViktVäktarnas vegetariska matkasse

En lakto-ovo-vegetarisk SmartPoints®-beräknad matkasse med recept enligt WW Flex™.
549 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

Recept i kassen - v40

Vecka 38
Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42

Både nyttigt och vegetariskt, kan det bli bättre?

Med WW Viktväktarnas vegetariska matkasse slipper du fundera på vad du ska äta till middag samtidigt som du värnar om vår natur, våra djur och din hälsa. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga.

Öppna dina sinnen och våga prova!

Det är inte längre svårt att laga bra vegetarisk mat. I denna kasse har Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig på WW ViktVäktarna satt ihop en meny med näringsrik och vegetarisk kost från alla världens hörn. Som coach har Karin träffat och inspirerat massor av medlemmar i WW ViktVäktarna till en mer hälsosam livsstil.  Låt de vegetariska recepten bli en del av din familjs nya hälsosamma och sunda livsstil.

Påbörja din resa!

Alla recept i kassen följer WW Flex™ SmartPoint-system – vilket innebär att de mättar bra, innehåller massor av nyttigheter och framförallt hjälper dig att kickstarta din viktminskningsresa. Du får helt enkelt njuta av god mat som går snabbt att laga och hem hos hela familjen!

Alltid färska råvaror

I våra nya matkassar har vi minskat på skafferivaror som ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer och bättre färskvaror! 

Varnings ikonAnslutningsproblem