WW ViktVäktarnas vegetariska matkasse

En lakto-ovo-vegetarisk SmartPoints®-beräknad matkasse med recept enligt mittWW+®.
649 kr
Köper du en matkasse idag kan den levereras tidigast om en vecka.
Leverans sker på måndagar.

*Prova-på-rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller endast matkasse.

Recept i kassen - v45

Vecka 43
Vecka 44
Vecka 45
Vecka 46
Vecka 47

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Våga testa vego!

Det är inte längre svårt att laga bra och god vegetarisk mat. I denna kasse har WW ViktVäktarna satt ihop en meny med näringsrik och vegetarisk mat från alla världens hörn. Låt de vegetariska recepten bli en del av din familjs nya hälsosamma och sunda livsstil, oavsett om ni är vegetarianer eller ej.

Med WW Viktväktarnas vegetariska matkasse slipper du fundera på vad du ska äta till middag samtidigt som du värnar om vår natur, våra djur och din hälsa. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga.

Åtta fasta receptveckor för att äta i säsong

Att äta i säsong är både smartare och godare. Därför har vi åtta fasta receptveckor som kommer rulla under vinter/tidig vår. När våren är här och sommaren börjar närma sig byter vi ut recepten så att de anpassas till den tiden på året. Samma sak gäller när vi går från sommar till höst då du får du njuta av höstigare och lite mustigare recept. Är det någon matkassevecka du missat, eller några du tyckte extra mycket om, får du alltså möjligheten att kunna beställa dem igen.

Påbörja din vikt- och hälsoresa nu

Vår matfilosofi är enkel. God och hälsosam mat som passar alla oavsett om du vill går ner i vikt eller bara äta hälsosamt. Alla recept i kassen är SmartPoints® beräknade enligt vårt program mittWW+.

Alltid färska råvaror

I våra matkassar ingår alltid färska råvaror och vi följer säsongen så långt det går. Vi har minskat på skafferivaror som du ofta har hemma, såsom pasta, ris, gryn och vitlök för att ge plats åt mer och bättre färskvaror, smart va?

Varnings ikonAnslutningsproblem