26
,95/st
Jfr pris 41.46 kr/kg
Max antal uppnåttBeskrivning
Härligt osötat surdegsbröd med en fyllig, rustik ton av fullkornsvete. Bakat med dinkel och havre som tillsammans med gula linfrön och vetegroddar ger brödet karaktär. Njut av den goda smaken som rundas av med extra fin kallpressad rapsolja från Österlen.
Bakad med svenskt mjöl från egen kvarn.
Märkningar
Nyckelhålet
Näringsinnehåll
Energi 1096 kJ, fett 3 g, varav mättat fett 0.4 g, kolhydrat 45 g, varav sockerarter 4.1 g, fiber 5 g, protein 11 g, salt 0.92 g
Ingredienser
Ingredienser: VETEmjöl1, vatten, surdeg på VETE (14%), fullkornsVETEmjöl1, 2, krossade fullkornskärnor av durum- och dinkelVETE2, dinkelVETEmjöl1 (4%), HAVREgryn1, 2, HAVREskållning1, 2, VETEgluten1,
gula linfrö, jäst, kallpressad rapsolja1 (1%),
fullkornsRÅGmjöl1, 2, VETEgroddar, socker1
(endast som jästnäring), malt av KORN och VETE, salt.
1 Svenskodlad råvara.
2 Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 36% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
93% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Läs mer