41342 LEGO® Friends Emmas lyxiga sovrum

Lego
 

Beskrivning

Släpp loss din kreativitet i LEGO® Friends 41342 Emmas lyxiga sovrum. Hjälp henne att skapa ett mästerverk med färgerna på ritbordet, eller använd drejskivan för att skulptera något fantastiskt med det här söta LEGO® Friends setet. Sätt katten Chico på stället – den perfekta platsen att posera på när Emma fotograferar honom – och ge honom sedan en godsak som belöning. Ring Emmas vänner på den coola gammaldags telefonen och lägg henne på himmelssängen för en god natts sömn där hon kan drömma ihop inspiration för morgondagens skapelser.


- Innehåller minidockan Emma och kattfiguren Chico.
- Innehåller en himmelssäng, sängbord med lampa, ritbord, bänk med gammaldags telefon, bord med snurrande drejskiva och olika keramikddelar, öppningsbar låda, stol och ett kattställ till Chico.
- Tillbehör: färgburkar, pensel, kamera, hammare, konstverksbrickor, kaka, skål och en boll.
- Sätt Emma vid den snurrande drejskivan och sätt ihop keramikdelarna för att se vad hon kan skapa.
- Ge Chico bollen att leka med medan Emma jobbar hårt, och belöna honom med en kaka.
- Lägg Emma på den lyxiga himmelssängen så att hon kan vila och använda den gammaldags telefonen för att ringa sina vänner.
- Kombinera det här coola LEGO® Friends setet med 41327 Mias sovrum, 41328 Stephanies sovrum, 41329 Olivias lyxiga sovrum och 41341 Andreas sovrum för att utforska fler LEGO Friends sovrum och samla alla hjärtformade basplattor.
- Emmas lyxiga sovrum är 6 cm högt, 9 cm brett och 9 cm djupt.
- Bordet med drejskivan är 4 cm högt och 6 cm brett.

Ålder: 6-12

OBS! Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar

Varnings ikonAnslutningsproblem