MITT I MATEN är podcasten där du möter kändisar genom deras förhållande till mat. Podcasten leds av Farzad Farzaneh och kocken Linn Söderström.

Lyssna här på citygross.se
eller ladda ner där poddar finns.

Alla avsnitt - Snabbval

Avsnitt 10: Mitt i Maten med Johan Hedberg

Johan Hedberg

Årets sista gäst i podcasten Mitt i maten är Johan Hedberg, för många känd som ”Matgeek” – den fd PR-konsulten och marknadschefen som en dag insåg att det var mat och bakverk som var den egentliga passionen.

Här hittar du receptet till Johan Hedberg rätt Nudlar och marinerat ägg i misobuljong.

TILL RECEPTET

Avsnitt 9: Mitt i Maten med Hanna Persson

Hanna Persson

Hanna Persson, mer känd som HanaPee är inte bara en välkänd bloggare, programledare, tv-producent och skribent utan även nionde gästen i podcasten Mitt i Maten.

Här hittar du receptet på Hanna Perssons rätt Ingrosso-pastan.

TILL RECEPTET

Avsnitt 8: Mitt i Maten med Sandra Beijer

Sandra Beijer

Sandra Beijer är en av Sveriges mest intressanta bloggare och har drivit sin blogg niotillfem sedan 2005. Utöver det har hon även släppt tre böcker och har en extra kärlek för fredagar, cava och sommaren.

Här hittar du Sandra Beijers recept på handgjord pasta med brynt smör, salvia och parmesan från det åttonde avsnittet av Mitt i maten.

TILL RECEPTET

Avsnitt 7: Mitt i Maten med Mats-Eric Nilsson

Mats-Eric Nilsson

Veckans gäst i Mitt i maten är nyhetsjournalisten Mats-Eric Nilsson som hösten 2007 slog igenom som fackboksförfattare med Den hemlige kocken. Hans bästsäljande böcker har placerat de många livsmedelstillsatserna i centrum för matdebatten och påverkat såväl konsumenter som producenter.

Här hittar du Mats-Eric Nilssons recept på inläggning från avsnitt 7 av Mitt i maten.

TILL RECEPTET

Avsnitt 6: Mitt i Maten med Siri Barje

Siri Barje

Veckans gäst i podcasten Mitt i maten är ingen mindre än Siri Barje – kocken som genom åren jobbat på restauranger som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar. I dag är hon en återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon och delar med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära instagramkontot olivehummer.

Här hittar du receptet till Siri Barjes rätt Kimchi butter-nudlar.

TILL RECEPTET

Avsnitt 5: Mitt i Maten med Nicole Falciani

Nicole Falciani

Säg hej till influencern Nicole Falciani. Trots hennes ringa ålder har hon fler strängar på sin lyra än de flesta och bjuder med oss på en matresa som tar oss till hennes barndom och Italien.

Här hittar du receptet till Nicole Falcianis rätt kycklingbröst med färskost och ugnsrostad potatis.

TILL RECEPTET

Avsnitt 4: Mitt i Maten med Jonas Svensson

Jonas Svensson

Säg hej till Jonas Svensson! Jonas är stjärnkocken som gått i skola hos både Melker Andersson och Danyel Couet. Senaste åren har han bidragit till framgångssagan Miss Voon i Stockholm och i år öppnade han nya Miss Voon i Uppsala.

Här hittar du receptet till Jonas Svenssons rätt kyckling tzukune med brynt smör och morotssallad.

TILL RECEPTET

Avsnitt 3: Mitt i Maten med Paula Rosas

Paula Rosas

Paula Rossa driver en av Sveriges absolut största bloggar på Paulas.me och även instagramkontot @paulas_me. Denna vecka är vi väldigt glada över att ha henne som gäst i podcasten Mitt i maten, ta del av hennes berättelse om livet i allmänhet och maten i synnerhet.

Här hittar du Paula Rosas recept på Completos med avokado, surkål och pebre chileno från avsnitt 3 av Mitt i maten.

TILL RECEPTET

Avsnitt 2: Mitt i Maten med Lilla Namo

Lilla Namo

Lilla Namo är en av Sveriges mest medvetna artister. Hon har blivit utsedd till ”Årets svenska rap” av Musikguiden, ”Årets hiphop” på P3 Guld, blivit Grammisnominerad till årets textförfattare och även utnämnd som en av landets bästa textförfattare av Jan Gradvall. Ett gediget bagage med respekt, med andra ord.

Här hittar du Lilla Namos recept på okragryta från avsnitt 2 av Mitt i maten.

TILL RECEPTET

Avsnitt 1: Mitt i Maten med Maxida Märak

Maxida Märak

Maxida Märak har gett ut musik sedan 2000. Hon har bland annat medverkat i Allsång på Skansen, Jills Veranda, Melodifestivalen, varit sommarpratare i P1 och är nu med i podcasten Mitt i Maten. Här bjuder hon på berättelser från sitt liv och en maträtt som betyder något alldeles extra för henne.

Här hittar du Maxida Märaks recept på ugnsbakad lax från första avsnittet av Mitt i maten.

TILL RECEPTET

Varnings ikonAnslutningsproblem