Biff bearnaiseBiff bearnaiseBiff bearnaiseCook Time: Yield: 4Ingredients:ryggbiffArla® Smör-&rapsoljaharicot vertsvitlöksklyftasvartpepparArla Köket® crème fraichetorkad dragonvitvinsvinägergul lökhackad färsk persiljasvartpepparsaltInstructions:

1. Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida.
2. Flytta köttet lite vid sidan av glöden och låt det grilla färdigt, 5-8 min.
3. Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. Häll av vattnet. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar.
4. Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och koka upp. Skär köttet i skivor lite på snedden. Salta och peppra.

Biff bearnaise
recipe
Arla
35 min

Biff bearnaise

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 600 g ryggbiff
  • 3 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 200 g haricot verts
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar

Bearnaisesås

  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 tsk torkad dragon
  • 0.5 tsk vitvinsvinäger
  • 1 msk gul lök
  • 0.2 dl hackad färsk persilja
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.2 tsk salt

Gör så här

  1. Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida.
  2. Flytta köttet lite vid sidan av glöden och låt det grilla färdigt, 5-8 min.
  3. Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. Häll av vattnet. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar.
  4. Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och koka upp. Skär köttet i skivor lite på snedden. Salta och peppra.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem