
Biff Rydberg på spett
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis, tärnad
- 2 st gula lökar
- smör till stekning
- salt
- peppar
- 800 g oxfilé
- 4 st äggulor
- 15 g persilja
Gör så här
- Förbered grillen.
- Tärna och koka potatisen tills den nästan är helt klar. Låt svalna något och trä på spett, varva med klyftad lök och pensla sen med smält smör, krydda med salt och peppar.
- Tärna även köttet och trä på spett, grilla allt snabbt.
- Servera direkt toppat med rå äggula och strimlad persilja.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna