Biff Rydberg
recipe
Arla
35 min

Biff Rydberg

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

436,80 kr

Ingredienser

  • 500 g ryggbiff
  • 750 g potatis
  • 4 msk Arla® Svenskt Smör
  • 200 g schalottenlök
  • salt
  • peppar
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 dl timjan
  • 1 dl Arla® vispgrädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.25 dl bladpersilja
  • 4 st äggulor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Skala och dela lökarna
  3. Lägg dem i en ugnssäker form
  4. Salta och peppra, hyvla över smör och lägg på timjan
  5. Tillaga i mitten av ugnen 20–25 min
  6. Vispa grädden och blanda ner senap
  7. Ställ kallt
  8. Skala och skär potatisen i små tärningar
  9. Skär köttet i större tärningar
  10. Stek potatisen i smör i en stekpanna
  11. Lägg den i formen med lökarna och håll varm i ugnen
  12. Salta, peppra och stek köttet 3–4 min på hög värme i smör i stekpannan
  13. Lägg köttet i formen med potatis och lök, garnera med persilja
  14. Servera med senapsgrädden och äggulor

Varnings ikonAnslutningsproblem