Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Biff stroganoff med risBiff stroganoff med risBiff stroganoff med risCook Time: Yield: 4Ingredients:risnötboggul lökvitlöksklyftachampinjonersmörtomatpurédijonsenapkalvfondpaprikapulvervattenmatlagningsgräddemaizenasaltsvartpepparpersiljagurkapaprikaromansalladolivoljaInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skiva och strimla köttet. Skala och hacka lök och vitlök. Kvarta champinjonerna.
  3. Stek köttet på hög värma så det får en fin färg och lägg över i en gryta. Stek även löken och champinjonerna i smör och lägg över i grytan.
  4. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, kalvfond, paprikapulver och vatten, låt sjuda 25 min. Tillsätt grädde de sista 5 min och red av med maizena, koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  5. Hacka persilja och strö över vid servering.
  6. Hyvla gurka och strimla paprika, blanda med strimlad sallad och olivolja.
  7. Servera.
Biff stroganoff med ris
recipe
35 min

Biff stroganoff med ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g nötbog
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 200 g champinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk kalvfond
  • 2 tsk paprikapulver
  • 7 dl vatten
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • maizena
  • salt
  • svartpeppar
  • 25 g persilja
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 st paprika
  • 0.5 st romansallad
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skiva och strimla köttet. Skala och hacka lök och vitlök. Kvarta champinjonerna.
  3. Stek köttet på hög värma så det får en fin färg och lägg över i en gryta. Stek även löken och champinjonerna i smör och lägg över i grytan.
  4. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, kalvfond, paprikapulver och vatten, låt sjuda 25 min. Tillsätt grädde de sista 5 min och red av med maizena, koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  5. Hacka persilja och strö över vid servering.
  6. Hyvla gurka och strimla paprika, blanda med strimlad sallad och olivolja.
  7. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem