Biffmacka med picklade tomaterBiffmacka med picklade tomaterBiffmacka med picklade tomaterCook Time: Yield: 4Ingredients:gula körsbärstomaterkvist rosmarinZeta snabbinläggning med vinägercrème fraichemajonnäsgul currysaltpepparskivor surdegsbrödblad krispsalladrostbiffknippe rädisorInstructions:
  1. Tid i kylen: 2h. Halvera tomater och lägg dem i en burk. Stick i en kvist rosmarin och häll på inläggningslag så att det precis täcker. Låt stå kallt i minst 2 timmar.
  2. Rör samman crème fraiche, majonnäs och curry. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred röran på surdegsbröd. Bygg vidare med sallad, rostbiff och fint skivade rädisor. Toppa med picklade tomater.
Biffmacka med picklade tomater
recipe
City Gross
35 min

Biffmacka med picklade tomater

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g gula körsbärstomater
  • 1 st kvist rosmarin
  • Zeta snabbinläggning med vinäger
  • 4 msk crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk gul curry
  • salt
  • peppar
  • 4 st skivor surdegsbröd
  • 4 st blad krispsallad
  • 200 g rostbiff
  • 1 st knippe rädisor

Gör så här

  1. Tid i kylen: 2h. Halvera tomater och lägg dem i en burk. Stick i en kvist rosmarin och häll på inläggningslag så att det precis täcker. Låt stå kallt i minst 2 timmar.
  2. Rör samman crème fraiche, majonnäs och curry. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred röran på surdegsbröd. Bygg vidare med sallad, rostbiff och fint skivade rädisor. Toppa med picklade tomater.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem