Biffstroganoff med ris och spenatsallad
177.8
Biffstroganoff med ris och spenatsallad
recipe
City Gross
45 min

Biffstroganoff med ris och spenatsallad

Ingredienser

  • 4 dl jasminris
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 500 g nötbog i bit
  • smör till stekning
  • olja till stekning
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk paprikapulver
  • 5 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st gurka
  • 35 g spenat
  • olivolja

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på paketet.
  2. Skala vitlök och lök. Hacka vitlöken och strimla löken. Strimla även köttet. Stek i smör och olja i en het panna i omgångar för fin färg, lägg i en gryta. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, paprikapulver, vatten och fond. Låt sjuda under lock i 30 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Tärna gurkan och blanda med spenat och olivolja.
  4. Servera

Varnings ikonAnslutningsproblem