Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Bulgogi med picklad rödlökBulgogi med picklad rödlökBulgogi med picklad rödlökCook Time: Yield: 4Ingredients:nötköttjapansk sojafarinsockervitlöksklyftortorkad ingefärasesamoljachiliflakesrisrödlöksockervitvinsvinägerromansalladgurkaInstructions:1. Skiva köttet tunt och strimla den sen fint. Lägg den i en påse och häll i soja, farinsocker, skalad och pressad vitlök, ingefära, sesamolja och chiliflakes. Låt marinera i ca 10 min.
2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
3. Skala och strimla löken, värm upp vinäger och socker i en gryta tills sockret smält. Dra av från plattan och rör i löken. Låt stå tills det är dags att äta.
4. Strimla sallad och gurka fint.
5. Stek köttet snabbt på hög värme.
6. Servera i skålar med riset i botten.

Bulgogi med picklad rödlök
recipe
35 min

Bulgogi med picklad rödlök

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g nötkött
  • 4 msk japansk soja
  • 2 msk farinsocker
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 tsk torkad ingefära
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk chiliflakes
  • 4 dl ris
  • 2 st rödlök
  • 1 dl socker
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 0.5 st romansallad
  • 1 st gurka

Gör så här

  1. Skiva köttet tunt och strimla den sen fint. Lägg den i en påse och häll i soja, farinsocker, skalad och pressad vitlök, ingefära, sesamolja och chiliflakes. Låt marinera i ca 10 min.
  2. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  3. Skala och strimla löken, värm upp vinäger och socker i en gryta tills sockret smält. Dra av från plattan och rör i löken. Låt stå tills det är dags att äta.
  4. Strimla sallad och gurka fint.
  5. Stek köttet snabbt på hög värme.
  6. Servera i skålar med riset i botten.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Bulgogi betyder eldkött och är en koreans rätt med fint strimlat nötkött som sen marineras. Köttet ska stekas snabbt, i Korea steks det ofta vid bordet. Namnet är lite lurigt för trots att det heter eldkött är det inte alls starkt.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem